My Diary

Friday, June 15, 2007

Naga Menggila Laut Bergelora

Malam tadi yana Uncle G dating ke rumah. Yana dah lama tak merasa batang uncle G. Sebaik uncle g sampai kami terus berasmara. Batangnmya yang panjang yana sedut slow2. Jilat telornya sampai ke hujung batang. Setelah puas beromance, uncle G duduk bersandar dengan mengarahkan ku untuk duduk di celah kelengkang nya. Sambil memegang batang uncle yang telah berada tepat di sasaran aku menurunkan ponggong ku dengan berkesudahan the whole lot of uncle g tool buried in my womb.

Pussy yana rasa kembang. Sedap xleh nak cakap. Pussy yana bekerja keras mengemut batang uncle g. “Oh uncle I’m coming, I’mmm ccooommmmiiiiinnnngggg, what a fuck” aku bersuara setelah merasa kan satu kepuasan yang bakal aku terima. Ledakan air mani yana mengalir keluar.

Lendir yana mengalir membasahi batang uncle G. “Urmmm sedapnya uncle…fuck yana lagi please..” Uncle G terus menghayun laju batangnya kedalam pussy yana. “Ahh ahh yeaa ahh”…

Akhirnya uncle G mencapai klimaks. Kerandut buah zakar uncle G berdenyut mengempam keluar benih. Menyembur air maninya masuk ke dalam pussy yana. Suatu perasaan nikmat yang tak boleh yana lupakan.

“Yana…I will never forget this” keluh uncle g..Batang uncle G terus terendam dalam pussy yana..Kenikmatan yang yana tak akan lupakan juga.
posted by Yana The Princes at 1:28 AM

5 Comments:

ringkas dan menarik tidak seperti kebanyakan cerita yang meleret dan membosankan.

July 23, 2007 at 11:00 PM  

kras skejap..

July 17, 2008 at 3:31 AM  

xstim la crte ngko ni..

November 14, 2008 at 11:15 AM  

Amy: Yana bg la cte y pling hot n jgn lpe ltak gmbr mnarik k

May 17, 2010 at 12:43 PM  

Best sangat cerita ni.. Buatkan saya nak baca tiap hari..
Tumpang Iklan
Abang..seronoknya..
Nak lagi..boleh?
>>>Enlargexl:Besarkan Zakar <<<

October 23, 2015 at 5:04 PM  

Post a Comment

<< Home