My Diary

Sunday, May 20, 2007

The Times

Malam tadi yana, asha dengan mimi pergi ke bangsar. Adalah port kami di sana. Biasalah malam minggu memang ramai orang. Dah lama juga yana tak kesana. Macam biasa kalau yana ke clubbing yana tak akan pakai sebarangpun pakaian dalam. Bagi yana, yana lebih selesa begitu. Malam tadi yana pakai skirt pendek, dengan tiub

Yana tak banyak minum malam tadi. Lagipun dengan baby yang ada dalam kandungan, tak elok yana minum sekarang. Malam tadi ada satu peristiwa yang first time yana alami. Kalau setakat kena raba time clubbing tu perkara biasa. Ini yana boleh kena f**k time menari.

First memang yana terkejut sangat. Yelah dah bertahun yana pergi ini first time terkena. Agaknya dia memang tahu yang yana ini tak pakai panties time tu. 3 orang f**k yana that time. Mereka tarik yana sampai dinding. Terus masukkan batang dorang dalam faraj. Yana tak boleh nak buat apa. Terkejut satu, sedappun satu. Bila dorang puas dorang boleh tinggalkan yana macam tu je.

Asha dengan mimi nampak yana kena f**k tapi dorang boleh gelak je. Siot betul betul dua ekor beruk tu. Alasan dorang “yanakan dah pregnant. Buat apa nak takut lagi kan” Takpe hari hari korang, maybe malam sok korang lak yang kena padan muka hek hek hek.

Mengankang yana balik malam tadi. Habis berlendir faraj yana. Urmm ni first time yana kena macam ni. Maybe yana akan berhadapan lagi perkara macam ni. Sapa yang tahukan.

Asha & Mimi

posted by Yana The Princes at 8:38 PM

0 Comments:

Post a Comment

<< Home