My Diary

Tuesday, October 21, 2008

Cute Malay











posted by Yana The Princes at 12:00 AM 4 comments

Friday, December 7, 2007

Mengupdatekan diri

Dah lama yana tak update sini..Bukan apa yana sekarang sibok dengan keje n aktiviti je..
Semalam ada satu party diadakan dirumah kawan yana Shella. Memang happening party tu. drink, drunk and dance..
What a wonderfull night..
posted by Yana The Princes at 7:16 AM 2 comments

Wednesday, October 24, 2007

The Old Man

Semalam yana ada jupa seorang customer. Dia cakap dia pernah datang saloon yana tapi yana tak ingatlah. So kami berjuma di hotel BB. Orang dah tua sikit. Maybe dalam 50 but dia cakap dia baru 40. Ntah ye ke tak itu tak penting.

Still bergaya, kereta BMW tapi berapa series yana x sure. Time bercakap, tangan mesti nak merayap. Borak lebih kurang, kamipun masuk bilik. Urmm orang tua ni rupanya dah siap sedia semua.

Starting dia ok. Tak gelojoh. Nak jadikan cerita memang yana rasa best lah. Sebelum balik, dia bagi yana rm 800...Untung gak..Gelek lebih kurang, kemut kemut dah senang dapat duit.
posted by Yana The Princes at 11:27 PM 1 comments

Friday, October 19, 2007

Senyum???

Seorang pegawai polis masuk ke bilik mayat ebuah hospital. Selepas memeriksa mayat, dia bertanya kepada penjaga bilik berkenaan.

Polis: Mengapa ketiga mayat ini senyum?

Penjaga: Lelaki pertama sedang bersanding, tiba tiba dia diserang sakit jantung. Lelaki kedua pula menang loteri dan yang ketiga akibat disambar petir.

polis: Hah!! Kenapa disambar petirpun boleh tersenyum?

Penjaga: Oooo..masa tu dia ingat orang sedang mengambil gambarnya!!
posted by Yana The Princes at 7:57 AM 0 comments

Thursday, October 18, 2007

Aidilfitri Bersama Orang Baru

Raya tahun ini, yana tak pulang ke kampung. bagi yana, sudah tiada apa dikampung.
yana sambut raya biasa je. Tak seperti orang lain yang beriya menyambutnya.

Yana cuma membeli t-shirt, jeans dan sepasang kebaya. Itu saja. kuih ummm yana x berminat langsung.

Sudah lama yana tak update blog ni. Sebenarnya ramai yang tak tahu, yana sudah hamil. Yana sendiri tak pasti anak siapa tapi yana akan jaga dia dengan baik. Kandungan yana sudah sebulan setengah sekarang.

Perutpun masih belum nampak. Cuma yana rasa pening bila waktu pagi dan sesetengah benda yana xleh makan. Kalau tak mesti yana muntah.
posted by Yana The Princes at 8:48 AM 1 comments

Saturday, September 15, 2007

Birthday Gurl









posted by Yana The Princes at 10:34 AM 1 comments

Happy Happy Happy

Bulan ramadhan datang lagi. Tapi yana terus dengan kegiatan yana. Bukan tak ada niat untuk tapi stop tapi tak tahulah.

Aktiviti yana tetap sama. Clubbing, minum, sex duit. Setiap minggu, bulan malah tahun adalah sama.

Bulan lepas ada kawan yana ada wat birthday party di rumah dia. Urmm memang enjoy habis. Biasalah party mesti ada drink, music and sex of course.

My friend Zam is very good that night. He makes me wet very fast. I like his style. Make me realy horny that night

Birthday girl tak payah cakaplah. 5 lelaki bagi hadiah yang sama. Hadiah apa? Sendiri boleh tekakan. Semua cum dalam dia. Memang boleh dapat hadiah paling mahal sekali.

Yana that night just palay with Zam. Tak larat nak main dengan semua orang. mencurah curah benih Zam masuk faraj Yana. Tapi tak tahulah kalau yanapun boleh dapat hadiah malam tu. Tak ada tanda-tanda lagi sekarang.

Yana sekarangpun sibuk dengan customer. Selalunya "orang putih" yang jadi customer yana. Boleh dapat diut lebih kalau dibandingkan dengan "local" Kepuasannyapun lebih terjamin.
posted by Yana The Princes at 9:56 AM 2 comments