My Diary

Monday, May 21, 2007

Party Yeahh



Tadi Yana buat party kat rumah. Adalah kawan yana datang rumah tadi. Mula kawan yana datang dengan bertudung, baju kurung. Bila dah start party habis dibukanya semua. Yang tinggalpun Cuma tudung sahaja sebab kawan uncle G tengok kawan yana tu bertudung tapi naked. Seksi katanya. Kami buat taklah besar sangat tapi enjoy jugalah. Uncle G datang bawa JD, red wain dengan bir. Memang meriah party tadi.

Yana minum red wain tak banyak sebab tak tahan . Yana suka Haineken. Rasa diapun boleh tahan. Tak berat sangat. Kepala yana rasa berat sangat petang tadi. Kawan yanapun dah termuntah-muntah banyak minum JD. Part yang paling yana suka tadi ialah acara free sex hek hek hek.

Kami berparty naked. Memang enjoy gila. Sampai kawan yana boleh kencing dalam gelas and then kami minum ramai-ramai. Sepanjang party yana hisap batang uncle G. Batang dia habis berlumuran dengan air liur

Yana sendiri tak ingat berapa round kami buat sex tadi. Sampai pengsan kawan yana tadi main hek hek hek. Yana sendiri sedar-sedarpun kat tandas. Dengan muntah, air kencing habis berlumur pada badan yana. Bila sedar yana terus mandi tadi.

Kawan yana tak payah cakaplah. Tidur mengankang je dengan kawan uncle G. Ynag yana ingat uncle G henjut yana memang ganas. Menjerit-jerit yana tadi. Dengan batang besar berkulup, laju masuk dalam faraj yana. Sedap mengemut batang uncle tadi. Urmm bestnya kalau dapat buat party macam ni setiap hari ye.


posted by Yana The Princes at 8:27 AM

0 Comments:

Post a Comment

<< Home