My Diary

Friday, June 1, 2007

Perahu Didayung

Semalam yana melayari internet dan dapat gambar-gambar ni. Ekspresi wajah gadis ni yang menarik perhatian yana. Ia mengingatkan yana pada kenikmatan seks. Setiap kali batang dijolok dan ditarik akan memberikan rasa sensasi dan kenikmatan pada faraj. Setiap kali melakukan seks yana pasti akan mejerit. Bukan kerana sakit tapi kerana sedap.

Semakin laju batang bergerak, semakin kuat yana menjerit. Kepuasan menjerit tu sukar digambarkan. Kepuasan ni selalunya diakhiri dengan kepuasan pasangan atau yana sendiri. Yana juga suka merasakan ledakan air mani didalam faraj yana. Sebab itu yana suka kalau pasangan yana “lepas”kan air didalam faraj. Kepuasan tu sukar nak digambarkan. Hanya dengan merasai sendiri baru dapat tahu rasa itu macam mana.

Sebab itu yana suka wat party seks beramai-ramai. Sebab yana dapat merasai “ledakan” bertalu-talu dalam faraj. Urmm bilalah sensasi ini yana dapat rasa semula. Yana masih lagi dalam pantang. Mungkin bulan depan baru yana dapat mulakan kembali aktiviti yana..


posted by Yana The Princes at 1:02 AM

1 Comments:

Best sangat cerita ni.. Buatkan saya nak baca tiap hari..
Tumpang Iklan
Abang..seronoknya..
Nak lagi..boleh?
>>>Enlargexl:Besarkan Zakar <<<

October 23, 2015 at 5:05 PM  

Post a Comment

<< Home