My Diary

Saturday, April 14, 2007

Shopping tak ingat dunia

Malam tadi time ana berjalan-jalan mencari barang, adalah nampak satu mall ni wat sale. Murah bangat barang kat sana. Ada yang sampai 70%. Sempat gaklah yana boraong barang-barang kat situ hehehe.

Yana kuar dengan seorang kawan girl. Boleh tahanlah gak orangnya. Manis-manis gitu. Kitaorang keluar ngan kereta kancil. Nak jadi cerita, dahlah barang yang kita orang beli banyak, pastu tak tahu dah nak sumbat mana. Nasib baiklah ada teksi kat area tuh. So kenalah yana naik cab tuh dengan separuh barang, kawan yana lak drive kancil dengan barang yang separuh lagi. Kalaulah takde cab, tahulah camne kita orang nak buat.




Kawan yana time dia masukkan barang dalam kerta hehehe


posted by Yana The Princes at 8:10 PM

1 Comments:


Cerita yang bagus.. teruskan..
Tumpang Iklan
Abang..janganlah...
Tak nak.. sakit..
>>>Baca Sini Kalau Berani!<<<

October 12, 2015 at 4:59 PM  

Post a Comment

<< Home