My Diary

Tuesday, May 29, 2007

Harian Metro

Hari jumaat lepas yana ada terbaca berita didalam harian metro. Seorang gadis dicabul oleh mat rempit. Setelah membacanya yana berfikir adakah berita ini benar. Ini kerana jika seorang gadis itu berkawan dan mengikut mat rempit, bermakna gadis itu merelakan dirinya dan pernah membuat seks. Perkara ini kita boleh fakir sendiri.

Pada yana, mungkin gadis ini kantoi dengan family ataupau telah bergaduh dengan boyfriendnya lalu dia membuat report. Kalau tak, takkan dia nak buat report betul tak. Dan kalau report dibuat, yang selalu dipersalahkan adalah teman lelakinya walaupun dia sendiri yang rela.

Pengalaman yana sendiri dalam aktiviti begini adalah biasa. Yana biasa melakukan seks dengan ramai lelaki serentak ataupun dipanggil gang bang. Pada sesetengah orang, benda ini menyeronokkan. Mungkin pada gadis itu dia tak tahan dan merasa malu. Kawan-kawan yana ramai yang melakukannya. Bergilir-gilir dengan kawan teman lelakinya. Benda ni dah menjadi perkara biasa. Kadang-kadang seronok tapi banyak juga yang tak best. Yelah kalau dah ramai sangat. Lepas satu group, pergi group lain lak. Yana sendiri pernah rasa perit pada faraj. Yana mengangkang then laki masukkan batang bergilir-gilir.

Tetapi yana tak pernahlah merakam aktiviti yana. Ini kerana dalam zaman sekarang, perkara semacam ini mampu disebarkan dengan cepat. Kalau ada gambar yana dengan kawanpun, yana make sure muka kami ditutup atau dipadamkan. Ini untuk menjamin keselamatn dan privasi kami.

Tentang kesihatan yana sekarang, yana dah hamper pulih. Tentang baby yana, yana tak muhu lagi bercakap mengenainya. Biarlah ianya menjadi sejarah hidup yana.
posted by Yana The Princes at 10:10 AM 0 comments

Saturday, May 26, 2007

Nisha Dan aksinya

Dalam yana tengah sakit ni rupanya si nisha sempat lagi buat projek. Siap ambil gambar lagi. Celaka kau yek hek hek. Takpe tunggu yana dah sihat nanti kita tengok sape servis lagi power.

Nisha ada share beberapa gambarnya dengan yana. Budak mana yang nisha servis ni ermm katanya budak ampang. Tak tahulah mana dia kenal. Anyway thanks for u support tempoh hari. Kedatangan awk kat hospital amat yana hargai. kalau nisha tengah projek tu..inagtlah yana kat sini yek hek hek..




posted by Yana The Princes at 12:07 AM 6 comments

Friday, May 25, 2007

Antara Ibu Dan Anak

3 hari lepas yana masuk hospital. Doktor mengesahkan yang kandungan yana ada masalah. Doktor tak dapat mengatakan apa punca sebenar tapi sekiranya yana tak gugurkan kandungan, ianya mungkin boleh memudaratkan nyawa yana. Sekarang ni yana runsing sangat. Yana sayangkan baby yana tapi macam mana ni..

Yana terpaksa ambil keputusan. Yana mesti gugurkan kandungan yana. Maybe baby ni tak ada rezki untuk hidup. Tapi ini mungkin ketentuan tuhan. Dengan perangai dan cara hidup yana, yana sendiripun sebenarnya taknak menyusah baby sekiranya ia lahir. Bagaimana dengan kehidupannya nanti sekiranya dia lahir tanpa aah. Tanpa mengetahui siapa bapanya yang sebenar. Yana taknak menyusahkan dia nanti..
posted by Yana The Princes at 10:56 PM 0 comments

Wednesday, May 23, 2007

Barbara hina punai Bush dlm konsert..??

GIMIK untuk menceriakan persembahan konsert memang bagus, tetapi biarlah ia berhemah dan tidak menyentuh sensitiviti dan menyentuh alat sulit orang lain.

Demikianlah yang berlaku kepada legenda Barbara Streisand apabila gimik yang sepatutnya sekadar lawak jenaka untuk menghiburkan penonton bertukar menjadi biadab dan kurang asam serta kurang taik cipap

Semuanya gara-gara sketsa pendek yang cuba mengejek dan mempermainkan punai Presiden Bush. Gimik itu membabitkan penampilan seorang pelakon yang mempunyai punai yg seiras Bush dan pelakon tersebut telah melancap diatas pentas sambil memasukkan duit syiling 50sen ke cipap Natasha ala2 penabungan Amanah Saham Nasional...

Ia akhirnya menimbulkan kemarahan penonton.Pengurus publisiti Barbara, Dick Kunta Kinte, berkata gelas berisi air kencing dibaling ke pentas akibat gimik itu dan ia mengenai 2 biji kopek vast Barbara ketika sedang membuat persembahan di sebuah kawasan pedalaman berhampiran Fort Cinonet, Florida...

Percikan air kencing itew turut termasuk dlm molot Barbara dan ianya berperisa agak masin dan Barbara amat menyukai perisa itew.Kejadian itew menyebabkan tali coli Barbara terputus lalu 2 biji kopeknyer terlanjut keluar..

Semua penonton terutama orang tua dan kanak2 menjerit ketakutan kerana 2 biji kopek Barbara terlalu lanjut hingga sampai ke paras pusat...Anjing2 juga ketakutan melihat 2 biji kopek lanjut itew lalu menyalak tak henti2 sampai ke subuh..

lalu di Florida terciptalah perumpamaan "Umpama Anjing Menyalak Kopek Lanjut" mengantikan "Umpama Anjing Menyalak Bukit"..Anjing tersebut diberikan anugerah Khas Juri di atas jasanya itew...

Sementara itu pengurus Barbra, Janet Yum Yam yg pernah memenangi title Ratu Gampang Perlis, berkata, dia tidak begitu mengendahkan insiden yang berlaku malah memberikan maklum balas yang begitu mengejutkan kepada penonton yang sedang marah, katanya: "Amerika Syarikat adalah sebuah negara bebas dan semua berhak melontarkan kopek lanjut masing2 di mana jua anda berada dan siapa yg menjilat punai ,dia yang terasa pedas"


Diambil dari sebuah weblog lawak jenaka lucah

Sila layari http://peragawati.blogspot.com
posted by Yana The Princes at 12:14 AM 1 comments

Tuesday, May 22, 2007

Cakit Perut

Hari ni Yana rasa tak sihat pula. Tidak tahu mengapa. Perut yana yang comel sakit sangat. Mabye sebab kebelakangan ini yana banyak minum. Kalau petang ni masih tak elok, yana rasa elok pergi ke klinik lah. Takut ada efek apa-apa pada yana nanti..
posted by Yana The Princes at 9:38 PM 0 comments

Monday, May 21, 2007

Party Yeahh



Tadi Yana buat party kat rumah. Adalah kawan yana datang rumah tadi. Mula kawan yana datang dengan bertudung, baju kurung. Bila dah start party habis dibukanya semua. Yang tinggalpun Cuma tudung sahaja sebab kawan uncle G tengok kawan yana tu bertudung tapi naked. Seksi katanya. Kami buat taklah besar sangat tapi enjoy jugalah. Uncle G datang bawa JD, red wain dengan bir. Memang meriah party tadi.

Yana minum red wain tak banyak sebab tak tahan . Yana suka Haineken. Rasa diapun boleh tahan. Tak berat sangat. Kepala yana rasa berat sangat petang tadi. Kawan yanapun dah termuntah-muntah banyak minum JD. Part yang paling yana suka tadi ialah acara free sex hek hek hek.

Kami berparty naked. Memang enjoy gila. Sampai kawan yana boleh kencing dalam gelas and then kami minum ramai-ramai. Sepanjang party yana hisap batang uncle G. Batang dia habis berlumuran dengan air liur

Yana sendiri tak ingat berapa round kami buat sex tadi. Sampai pengsan kawan yana tadi main hek hek hek. Yana sendiri sedar-sedarpun kat tandas. Dengan muntah, air kencing habis berlumur pada badan yana. Bila sedar yana terus mandi tadi.

Kawan yana tak payah cakaplah. Tidur mengankang je dengan kawan uncle G. Ynag yana ingat uncle G henjut yana memang ganas. Menjerit-jerit yana tadi. Dengan batang besar berkulup, laju masuk dalam faraj yana. Sedap mengemut batang uncle tadi. Urmm bestnya kalau dapat buat party macam ni setiap hari ye.


posted by Yana The Princes at 8:27 AM 0 comments

Sunday, May 20, 2007

Yana Lagi


posted by Yana The Princes at 8:44 PM 1 comments

The Times

Malam tadi yana, asha dengan mimi pergi ke bangsar. Adalah port kami di sana. Biasalah malam minggu memang ramai orang. Dah lama juga yana tak kesana. Macam biasa kalau yana ke clubbing yana tak akan pakai sebarangpun pakaian dalam. Bagi yana, yana lebih selesa begitu. Malam tadi yana pakai skirt pendek, dengan tiub

Yana tak banyak minum malam tadi. Lagipun dengan baby yang ada dalam kandungan, tak elok yana minum sekarang. Malam tadi ada satu peristiwa yang first time yana alami. Kalau setakat kena raba time clubbing tu perkara biasa. Ini yana boleh kena f**k time menari.

First memang yana terkejut sangat. Yelah dah bertahun yana pergi ini first time terkena. Agaknya dia memang tahu yang yana ini tak pakai panties time tu. 3 orang f**k yana that time. Mereka tarik yana sampai dinding. Terus masukkan batang dorang dalam faraj. Yana tak boleh nak buat apa. Terkejut satu, sedappun satu. Bila dorang puas dorang boleh tinggalkan yana macam tu je.

Asha dengan mimi nampak yana kena f**k tapi dorang boleh gelak je. Siot betul betul dua ekor beruk tu. Alasan dorang “yanakan dah pregnant. Buat apa nak takut lagi kan” Takpe hari hari korang, maybe malam sok korang lak yang kena padan muka hek hek hek.

Mengankang yana balik malam tadi. Habis berlendir faraj yana. Urmm ni first time yana kena macam ni. Maybe yana akan berhadapan lagi perkara macam ni. Sapa yang tahukan.

Asha & Mimi

posted by Yana The Princes at 8:38 PM 0 comments

Friday, May 18, 2007

Sakitnya..

Malam tadi uncle G datang ke rumah yana. Seperti biasa yana memakai gaun tidur nipis. Uncle G baru saja habis kerja so diapun tidur dengan yana sebelum balik ke rumahnya pagi tadi.

Malam tadi uncle G memang ganas. Dahlah dia suruh yana minum sesuatu. Baunya memang teruk. Loya tekak nak telan. Lepas minum yana rasa satu macam.

Badan jadi panas, Kepala pening. Yana sendiri tak ingat berapa round yana main malam tadi. Pagi tadi bila yana bangun habis berselerak katil. Dengan badan yana merah kena gigit. Faraj yana berair je pagi tadi. Penatnya rasa huhuhu
posted by Yana The Princes at 12:52 AM 0 comments

Thursday, May 17, 2007

Pemandanganku

Time ni yana sedang tunggu kawan.
posted by Yana The Princes at 10:57 AM 0 comments

Babyku

Kandungan yana sudah masuk bulan ketiga. Masih tiada tanda yang ketara. Hanya perut yang sedikit membulat kalau yana pakai baju ketat. Sekarang yana sudah mula membaca buku yang berkaitan dengan bayi. Maybe yana terlalu obses kot dengan kadungan yang pertama.

Walaupun yana mengandung tanpa suami (uncle M) namun yana tidak sunyi. Ramai lelaki yang sudi menemani yana. Yana kini mempunyai seorang partner baru. Nama dia uncle Ganesh. Dia ni pak guard kat kondo yana. Walaupun dia dah berumur namun tenaganya masih mengagumkan.

Yana sekarang agak bz dengan kerja baru yana di sebuah salon. So agak terbatas hendak online. Pada malam pula yana ada "kerja" lain lak so memang jaranglah yana online.
posted by Yana The Princes at 10:35 AM 0 comments